Termeni si conditii

Regulament BeTonic Studio

Bine ati venit! Din dorinta de a optimiza colaborarea cu dvoastra si de a va oferi cele mai bune conditii de petrecere a timpului in locatia noastra, va rugam sa parcurgeti cu atentie termenii si conditiile de colaborare. Va multumim!

 1. Pe perioada prezentei in locatie, obiectele personale ale clientilor/insotitorilor/copiilor acestora (geanta, telefon, obiecte de valoare) vor fi pastrate in dulapul cu cheie si incuietoare, special amenajat in incinta locatiei. La finalul antrenamentului, abonatul are obligatia sa elibereze dulapul de toate lucrurile personale. Clubul nu raspunde pentru bunurile/ obiectele de orice fel lasate/uitate in dulapuri sau in afara acestora.
 2. Intrarea in sala de antrenament este permisa numai in echipament sportiv (costum si incaltaminte sport de interior, curate).
 3. Abonatul/clientul are obligatia de a participa la instructajul/demonstratia privind modul in care pot fi folosite aparatele si/sau echipamentele, inainte de a folosi aceste aparate si/sau echipamente pe durata antrenamentelor.
 4. Abonatul trebuie sa tina cont in permanenta de recomandarile primite din partea instructorilor si personalului locatiei, acestia nefiind raspunzatori de vatamarile si/sau afectiunile aparute ca urmare a folosirii serviciilor studio- ului, inclusiv in ceea ce priveste incidentele cauzate in urma folosirii aparatelor si/sau echipamentelor Clubului. Abonatii sunt obligati sa se asigure ca folosesc in mod corespunzator aparatele si/sau echipamentele (inclusiv reglajul sau setarea lor).
  In cazul femeilor insarcinate, acestea au obligatia de a comunica instructorului salii/personalului starea de graviditate si de a prezenta o adeverinta medicala vizata de medicul de familie/medicul specialist. Femeia insarcinata isi va asuma intreaga raspundere asupra starii ei de sanatate si consecintele acesteia, pe perioada desfasurarii antrenamentelor din cadrul BeTonic Studio sau in zonele aferente locatiei (acces intrare/iesire, scari, vestiar, terasa etc).
 5. Abonatul are obligatia ca inainte de a folosi aparatele si/sau echipamentele Clubului, sa consulte/sa solicite avizul/opinia/acordul unui medic, cu privire la activitatiile pe care urmeaza sa le desfasoare in cadrul locatiei, care ar putea sa ii afecteze starea de sanatate. Daca Abonatul nu este sigur de conditia sa fizica, starea sa de sanatate sau de capacitatea de a efectua exercitii fizice, trebuie sa consulte un medic inainte de a incepe sau continua sa foloseasca serviciile BeTonic Studio.
 6. Din motive intemeiate, clubul isi rezerva  dreptul de a efectua modificari sau completari in orarul orelor de antrenament si de a schimba instructorul indicat in orarul de antrenament, urmand ca modificarile/completarile sa fie publicate pe site-ul www.betonicstudio.ro.
  In caz de incapacitare, situatie medicala/personala a instructorului, BeTonic Studio are obligatia de a informa personal/telefonic/email abonatii, iar sedintele aferente vor fi reluate/efectuate ulterior.
  In cazul incetarii colaborarii/imposibilitatii instructorului de a continua antrenamentele in cadrul BeTonic studio, acesta din urma va asigura/angaja un alt instructor cu acelasi nivel de calificare, in cel mai scurt timp posibil, care va continua sesiunile noilor abonamente/abonamentelor in curs. In acest caz, desfasurarea antrenamentelor in curs se va suspenda temporar, pana la solutionarea cauzei.
 7. Pentru buna desfasurare a orelor/sesiunilor, instiintarea prealabila cu privire la anularea sau schimbarea orelor rezervate pentru antrenamente se va  face de catre clientii/abonatii studio ului, personal/ telefonic, cu minim 3 ore inainte de ora programata.
    • Abonamentele Personale, precum si cele pentru 2 persoane (Double, Family, Wedding, Teenager) au un termen de valabilitate, din momentul incheierii:

    • Abonamentul de 5 sedinte este valabil pe o perioada de 20 de zile, din momentul intocmirii, iar personalul studio ului are obligatia de a informa abonatul/beneficiarul si de a nota in fisa personala ziua de incepere si incheiere a acestuia.
    • Abonamentul de 10 sedinte este valabil pe o perioada de 40 de zile, din momentul incheierii, iar personalul studio ului are obligatia de a informa abonatul/beneficiarul si de a nota in fisa personala ziua de incepere si incheiere a acestuia.
    • Abonamentul Extra (30 de sedinte) are o valabilitate de 110 zile din momentul incheierii, iar personalul studio ului are obligatia de a informa abonatul/benficiarul si de a nota in fisa personala ziua de incepere si incheiere a acestuia.
    • In cazul neefectuarii sesiunilor de antrenamente in termenul de valabilitate al abonamentului initial, sedintele ramase neefectuate vor fi incluse, la reinnoirea acestuia, in urmatorul abonament. In situatia in care, din motive personale sau de alta natura, clientul/beneficiarul nu mai poate/doreste continuarea antrenamentelor in cadrul BeTonic studio, sedintele ramase neefectuate in termenul stabilit/prevazut in regulament nu se vor putea compensa in bani sau servicii de alta natura.

  Riscuri de accidentare in incinta BeTonic Studio:

  Atentie la treptele de acces/la urcarea si coborarea in/din spatiu si la gresia posibil umeda din zona intrarii/hol/receptie (pe timp de ploaie/ninsoare,polei) sau dupa utilizarea dusului;
  Nu stati in raza de actiune a echipamentului/aparatului folosit de o alta persoana sau de instructorul salii.
  Atentie la cabluri/corzi tip suspension, scripeti si greutati suspendate sau in miscare!
  Nu vorbiti la telefon in timpul efectuarii exercitiilor.
  Prin prezenta declar pe propria raspundere ca am luat la cunostinta riscurile expuse.

  BeTonic Studio încurajează exprimarea liberă a sugestiilor/recomandarilor clienţilor nostri, în vederea îmbunătăţirii calităţii serviciilor oferite, ca urmare a experienţelor dobândite pe parcursul colaborarii cu Dvs.
  Apreciem în mod sincer sentimentul de încredere din partea Dvs şi sprijinul în soluţionarea oricăror situatii apărute.
  Dorim să vă mulţumim pentru increderea de a va antrena in cadrul BeTonic Studio si sa va asiguram ca veti primi intreg suportul de care aveti nevoie in atingerea rezultatelor propuse, pe parcursul colaborării noastre.

  Va multumim si va asteptam cu drag!