Masaj


Programari : 0751 456 673
Te asteptam cu drag la un moment de rasfat.
Masaj Anticelulitic

Masajul anticelulitic influenteaza metabolismul celular, printr-un consum accelerat de calorii, eliminarea excesului de apa retinuta in tesut, in scopul scaderii in greutate. De asemenea, masajul anticelulitic are ca urmare o imbunatatire a circulatiei sangelui, o activare a sistemului venos in scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular, un efect de drenaj limfatic local, in acest fel ameliorandu-se si elasticitatea si tonusul pielii si tesuturilor subcutanate.

Maderoterapie
Este o tehnica de masaj care se bazeaza pe utilizarea unor instrumente din lemn. Considerata o terapie holistica, este capabila de a alina si echilibra centrele energetice ale corpului. Dupa doar un tratament. fluxul de energie curge in mod natural din nou prin corp, astfel incat bunastarea si relaxarea mentala si spirituala este restabilita. Maderoterapia este o terapie eficienta de conturare a corpului, fara efort si fara a afecta pielea sau tesutul. Fiecare instrument din lemn are o utilizare specifica pentru o anumita zona a corpului.
Masaj la patru maini
Masajul la patru maini, cunoscut si ca masajul tandem, este originar din Tibet si necesita dexteritatea si talentul a doi maseuri profesionisti.  Secretul reusitei acestui masaj consta in armonia coordonarii gesturilor terapeutilor  pentru a crea miscari perfect sincronizate. In timpul unei sedinte, creierul incearca sa mentina legatura cu realitatea, urmarind miscarile facute de terapeut. In cazul masajului in tandem, creierul nu mai poate urmari miscarile celor 4 maini si abandoneaza cursa, asa se explica relaxarea totala pe care o confera acest tip special de masaj.
Masaj in cuplu
Masajul in doi are aceleasi virtuti ca si masajul terapeutic: atenueaza tensiunea, reduce stresul, calmeaza durerile, relaxeaza musculatura, devenind un ritual incantator al simturilor pentru parteneri. Veti fi rasfatati amandoi, timp de 60 minute, cu un masaj relaxant pentru tot corpul, realizat simultan de doi terapeuti.

Terapie prin Masaj

 

Ce fel de răsfăț preferi?

Maderoterapia

Picture 1 of 4